Поморие, ул.”Европа” №56
ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ за онлайн резервации
iglika-logo-vector

За онлайн резервации на хотелски услуги в АХ Иглика на сайта на хотела https://hoteliglika.com/

 1. ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

1.1 Евелин Р – България ЕООД с ЕИК 204140023 е регистрирано търговско дружество с адрес ул. Иван Богоров №42, Бургас 8001, България, управляващо дружество и собственик на АХ Иглика, наричан тук ХОТЕЛ. Данни за контакт за въпроси относно онлайн резервациите:

  • Tel + 359 700 800 53
  • e-mail: booking@hoteliglika.com

1.2 Клиент е всяко физическо или юридическо лице, използващо услугите на ХОТЕЛА, включително неговия уебсайт за създаване на онлайн резервации чрез https://hoteliglika.com/

1.3 Настоящите Общи условия уреждат договора между ХОТЕЛА и Клиента, който прави резервация чрез уебсайта на хотела https://hoteliglika.com/, наричан тук „уебсайт“.

1.4 АХ Иглика предоставя на своя уебсайт https://hoteliglika.com/система за онлайн резервации, чрез която ХОТЕЛЪТ предоставя възможността за резервиране на стаи и апартаменти за настаняване.

1.5 Публикуваната информация за наличните стаи и апартаменти на сайта е оферта на ХОТЕЛА и приемането на условията за резервация означава приемане на офертата.

1.6 С поставяне на отметка в квадратчето за приемане на Общите условия, Клиентът напълно приема и се задължава да спазва УСЛОВИЯТА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ.

1.7 Писмото за потвърждение, което се изпраща след приключване на резервацията е договорът между ХОТЕЛА и Клиента.

 1. РЕЗЕРВАЦИИ:

2.1. След като направите резервация при нас в АХ Иглика, Вие и Вашите гости се съгласявате с нашите Общи условия и Правилата на хотела. По време на престоя си Вие се съгласявате да спазвате следващите правила. Ако имате въпроси относно резервацията при нас, моля, свържете се с нас преди да направите резервация. За да направи резервация при нас, Вие трябва да сте на възраст поне 18 години. Максималният брой гости на стая е илюстриран в данните за заетостта на стаята на уебсайта.

2.2. В процесът на резервация на апартаменти: чрез раздела „Резервирай сега” и бутоните на уеб страницата на ХОТЕЛА ще бъдете пренасочени към онлайн платформата за резервация, където трябва да попълните следните данни: период, брой нощувки, брой апартаменти , брой възрастни, брой деца и тяхната възраст (0-11 години). След като всички данни бъдат попълнени, ще се покажат всички възможни опции за резервация – типове стаи, видове оферти и съответните им цени. След като изберете оферта, трябва да въведете личните си данни, за да завършите резервацията: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, държава. Ако е избран метод на плащане с ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ, ще трябва да въведете номер на кредитна карта, дата на изтичане на кредитната карта, име, както е изписано на кредитната карта, както и код за сигурност на картата (CVV2 / CVC). Моля, проверете данните за вашата резервация, показани в полето вдясно, прочетете условията и, ако желаете да направите резервацията си в съответствие с подробностите и условията, посочени в офертата, моля, отметнете „Избирайки да завършите тази резервация, потвърждавам че съм прочел и приемам Правилата и ограниченията, Общите условия и Условията за поверителност“ и натиснете „Завършете резервацията“. Вашата резервация вече е в сила и ще получите потвърждение на имейл адреса, който сте въвели за връзка. За да потвърди резервацията, Клиентът трябва да заплати дължимите суми, посочени в условията на резервацията. Ако сте избрали метод по банка в рамките на 48 часа следва да преведете посоченото в резервацията авансово плащане по указаната сметка. След този срок ако не е получено плащане резервацията  се анулира. Ако е отразено плащането по сметката ще получите имейл за Вашето авансово плащане.

 1. ЦЕНИИ ПЛАЩАНЕ
 2. ХОТЕЛЪТ предоставя услугите по заявка и заплащане на онлайн резервацията на клиента в съответствие с предоставените във формата за резервация данни: име на гост, период, брой нощувки, брой възрастни и деца до 11 г. Данните в полетата „Специални изисквания” и „Допълнително” във формата за резервация не са обвързващи за ХОТЕЛА, както и всякакви специални изисквания на клиента, попълнени в тези полета, и се удовлетворяват в зависимост от наличността.
 3. Цените на интернет страницата на ХОТЕЛА се показват в избраната от клиента валута и се таксуват в тяхната българска валутна равностойност (лев) по курс на банката за деня с включени 9% ДДС, туристическа такса. Общата дължима от клиента сума за резервацията се изчислява автоматично в зависимост от броя на дните, броя на възрастните и децата (според възрастта им) и валидната ценова оферта, приложима за съответния период. Направените и платени резервации през портала за онлайн резервации се обезпечават със съответната авансово плащане според офертата. Моля, имайте предвид, че резервациите не се гарантират, ако не е направено авансово плащане в съответствие с условията по офертата и гостите няма да бъдат настанени съответно. Резервация може да бъде потвърдена само след получаване на депозита, а в случай, че не е предплатена в посочените срокове, резервацията е негарантирана и може да бъде анулирана от ХОТЕЛА по всяко време и без предизвестие. ХОТЕЛЪТ си запазва правото да променя цените и специалните оферти на своята интернет страница без предизвестие. Новите цени не се прилагат за вече направени, потвърдени и платени резервации и дължимата сума не се променя независимо от новите ценови предложения.
 4. Плащането се извършва по електронен път чрез дебитна или кредитна карта чрез ПОС терминал (виртуален или физически) или чрез банков превод. Този метод на плащане Ви позволява да изберете всички детайли на Вашата резервация и да контролирате процеса на плащане в портала за онлайн резервации на интернет страницата на ХОТЕЛА. След като сте избрали всички данни за вашата резервация и сте избрали плащане с карта, можете да въведете данните на Вашата карта в предвидените полета. Платежният интерфейс се поддържа от HotelRunner, Inc. и гарантира пълна защита на въведените там данни на клиента. В този интерфейс клиентът трябва да въведе информацията за своята карта – име, както е изписано на картата, вид карта, номер, срок на валидност и CVV2/СVС2 код. ХОТЕЛЪТ ще таксува Вашата карта със 100% от сумата, посочена в данните за резервацията по време на резервацията. За карти, изискващи допълнително 3-D удостоверяване, регистрирано в системите за удостоверяване Verified by VISA или MasterCard SecureCode, може да не успеем да таксуваме вашата карта – в този случай може да ви помолим за алтернативен метод на плащане.

3.4. Ако не са посочени други условия във вашата оферта или резервация, се прилагат следните общи правила за депозит и плащане:

Политика за депозит/плащане за всички резервации, включително когато резервацията няма изрична политика за плащане: 100% се заплаща при резервация.

ВАЖНО!

Ако имате затруднения по време на резервацията или плащането през портала за онлайн резервации на ХОТЕЛА, моля свържете се с нашия екип на тел. T: +35970080053 или отправете въпросите си на e-mail: booking@hoteliglika.com

 

 1. ОТМЯНАИ ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИИ
 2. За промяна, анулиране, неявяване или предсрочно напускане на вече платена онлайн резервация Eвелин Р – България ЕООД задържа съответния размер на неустойката, предвиден в условията на офертата. Когато лицето, което прави резервацията, е различно от главния гост, който заема длъжността, лицето, което прави резервацията, може да носи отговорност за анулиране, не пристигане и щети, както е посочено в него.
 3. При форсмажорни обстоятелства, които изискват отмяна или промяна на резервацията, ще се изисква представяне на доказателства и документи. Във всеки такъв случай ХОТЕЛЪТ си запазва правото да използва своя преценка относно възстановяването на платените суми. Възстановяването на платените суми се извършва от Евелин Р – България ЕООД чрез транзакция към картата, използвана за плащане за резервацията. Възстановяването на сумата се извършва в срок от 30 дни от датата на анулирането.

4.3. Правила за промени и анулиране:

Промените и анулациите се прилагат съгласно тези, посочени в подробностите за тарифите. Ако има безплатен период за анулиране до определен брой дни преди пристигане или точна дата – всички предплатени депозити за резервацията ще бъдат възстановени. Промени или анулации след този срок: 100% такса за анулиране (ако не е посочено друго в данните за резервацията). Без възстановяване на средства за неявяване (не пристигане) или ранно напускане.

Ако във вашата оферта или резервация не са посочени условия за промени и анулации, се прилагат следните общи правила: промени или анулации след плащане: 100% такса за анулиране (без възстановяване на предплатени депозити). Без възстановяване на средства за неявяване (не пристигане) или ранно напускане.

4.4. Възстановяване на суми: депозитите се възстановяват само при условията, посочени в правилата на офертата или тарифата. Ако не е зададена такава политика за вашата оферта, депозитът не се връща.

4.5. Нашето право на анулиране

В редки случаи, когато се наложи да анулираме вашата резервация при нас, моля, имайте предвид, че не можем да носим отговорност за обстоятелства извън нашия контрол и че нашата отговорност към вас е ограничена до възстановяването на всяко вече извършено плащане.

Всички гости се съгласяват да зачитат личния живот и спокойствието на всички останали гости, съседи и собственици по всяко време. Запазваме си правото да анулираме резервация с незабавен ефект без компенсация, възстановяване или възстановяване на суми, ако гостите не спазват нашите Общи условия и/или Правила на хотела, или причиняват безпокойство / неудобство на други гости, съседи или собственици.

 1. ПРАВАИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ:
 2. ХОТЕЛЪТ предоставя заплащани от Клиента услуги по стандарта за категория „апартаменти”.
 3. ХОТЕЛЪТ има право да откаже приета резервация без каквато и да е отговорност, ако Клиентът не заплати цялата сума в уговорените срокове.
 4. Клиентът следва:

5.3.1. да заплати в уговорените срокове цената на направената от него резервация;

5.3.2. да спазва действащите български закони и вътрешните правила на хотела.

 1. ОТГОВОРНОСТИOF СТРАНИТЕ:
 2. ХОТЕЛЪТ не носи отговорност пред Клиента за форсмажорни обстоятелства като: болести, епидемии, природни бедствия, стачки, военни действия в Р. България, както и в чужбина, които застрашават сигурността на хората и ограничават свободното им движение, правителствени действия, прекъсване на вода, електроенергия или други външни доставки, върху които хотелът няма никакъв контрол, както и за всяко друго непредвидено или непреодолимо събитие от извънредно естество, възникнало след направена резервация и което не може да бъде избегнато от хотела и техните контрагенти, действащи с добра воля.
 3. ХОТЕЛЪТ носи отговорност само за събития, настъпили на негова територия и не носи отговорност пред Клиента за храна или напитки, консумирани от Клиента извън резервираните от Хотела зони или за каквито и да било действия извън хотела, ако са различни от общоприетите на територията на хотела.
 4. ХОТЕЛЪТ не носи отговорност по отношение на претенции, които не са били съобщени от Клиента по време на неговият престой в ХОТЕЛА.

6.4. ХОТЕЛЪТ може да търси отговорност от Клиента за всяко събитие, което може да накърни личното достойнство на персонала на ХОТЕЛА и/или репутацията или имуществото на ХОТЕЛА.

6.5. ХОТЕЛЪТ не носи отговорност за каквито и да било обезщетения или щети в случай, че Клиентът е получил отказ от услуги или е бил принудително отстранен от ХОТЕЛА поради неадекватно поведение и/или неспазване на вътрешните правила и разпоредби на хотела . Във всеки такъв случай се съставя протокол и се подписва от свидетели на служители или други туристи.

 1. ХОТЕЛЪТ не носи отговорност за услуги, които са били избрани, организирани и заплатени индивидуално от Клиента по време на престоя му в ХОТЕЛА.
 2. ХОТЕЛЪТ не носи отговорност за вреди причинени на Клиента по време на престоя му от неправомерно поведение на трети лица, включително кражба на лично имущество или багаж на Клиента. Във всеки такъв случай ХОТЕЛЪТ ще съдейства на Клиента при справянето с формалностите, свързани с отчитането и регистрирането на събитието, при условие че не се засягат редовните туристически почивки на останалите гости на хотела.
 3. ХОТЕЛЪТ не носи отговорност и няма да компенсира Клиента в случай, че Клиентът е решил да не използва услуги или поради каквито и да е причини се е отклонил, не се е явил или е закъснял и поради тази причина е пропуснал да получи услуга .
 4. Опцията „Безплатно паркиране” е на открито и ще бъде достъпна до заемане на всички паркоместа.
 5. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ И ИСКОВЕ:
 6. Всички спорове, свързани с предоставянето на услуги, произтичащи от резервацията, се решават по взаимно разбирателство между страните. Ако страните не постигнат съгласие, спорът се отнася пред компетентния български съд.
 7. Ако Клиентът има претенции по време на престоя си, свързани с неизпълнение или неточно изпълнение на предоставените стандартни услуги и това е установено като факт, Клиентът предявява рекламациите си пред хотела незабавно и писмено и изисква документ за удостоверява, че искът е предявен, така че незабавно да се предприемат стъпки за удовлетворяване на всички заинтересовани страни.
 8. ЛИЧНИДАННИ
 9. Евелин Р – България ЕООД е администратор на лични данни съгласно разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Когато ни предоставяте Вашите лични данни, това се извършва в съответствие с разпоредбите на Закона за туризма и съответните нормативни актове. Вашите лични данни се използват само за цели, предвидени в тези закони. Имате право на достъп до личните си данни на адрес на дружеството: ул. Иван Богоров №42, Бургас 8001, България, за контакти: Отдел резервации, booking@hoteliglika.com.
 10. Предоставените от Вас лични данни се обработват и съхраняват по електронен и хартиен носител. Вашите лични данни са надлежно защитени с надеждни и безопасни средства и начини. Евелин Р – България ЕООД не променя и/или разкрива лични данни за своите клиенти и не предоставя лични данни на трети лица, освен когато това се изисква от Закона. Евелин Р – България ЕООД не обработва лични данни за целите на директния маркетинг, освен след изричното предварително съгласие на лицето. Моля, посетете нашия Политика за Поверителност страница за пълна информация.

8.3. Вие приемате, че всички записи, които правите в на място или онлайн книга за гости, рецензии или зона за коментари, ако има такива, няма да съдържат лична информация или подробности, които не бихте искали да бъдат разкривани. Всички записи, съдържащи лични данни, които може да попаднат в GDPR, могат да бъдат премахнати и унищожени.

 1. ХОТЕЛСКИ ПРАВИЛА

За безопасността и удобството на нашите гости се прилагат следните правила и правила на адрес АХ Иглика. Ако имате въпроси или коментари относно тези правила, моля свържете се с нас на +35970080053  или aparthoteliglika@gmail.com преди да направите резервация.

9.1. Настаняване и напускане: Всички гости трябва да бъдат регистрирани и е необходимо да представят лична карта, паспорт или карта за временно пребиваване при настаняване.

  • Настаняване е след 14:00ч.
  • Напускане е до 12:00 часа на обяд в деня на заминаване.

Ранно настаняване или късно напускане е възможно при наличност и след потвърждение от хотела и се заплаща допълнително съгласно ценоразписа. Моля, информирайте екипа за резервации, ако желаете да се регистрирате преди 14:00 часа. и рецепцията, ако искате да резервирате стая след 12:00 часа.

9.2. Тютюнопушене: Съгласно българското законодателство пушенето на каквито и да било тютюневи изделия, включително, но не само цигари, лули, електронни цигари, електронни течности, пури, тютюн за емфие или дъвчене, не е разрешено на закрито място на хотела, включително и на гостите стаи, коридори, ресторанти и барове или всяка друга обществена закрита зона. Пушенето е разрешено само в определените за това места.

9.3. Домашни любимци: домашни любимци се приемат до 5 кг и при пълна отговорност от страна на техния собственик да не възпрепятстват отдиха на другите гости. Домашните любимци се таксуват към резервацията след отбелязването им чрез указания бутон. Домашни любимци не регистрирани в резервацията не се приемат.

9.4. Паркинг: ние предоставяме безплатно за гостите на хотела външни паркоместа на място, с ограничен капацитет. Гостите приемат, че паркират превозните си средства на свой собствен риск.

9.5. Правила за почистване и „Не безпокойте“: за безопасността и неприкосновеността на личния живот на нашия персонал и гости, няма да се обслужват заети стаи, докато гостите се представят, освен ако не е изрично поискано от госта(ите). Моля, информирайте рецепцията, ако искате да насрочите услугата в определен час и ние ще направим всичко възможно да се придържаме към желаното от вас време.

9.8. Правила за честна и подходяща употреба на Wi-Fi: предоставяме безплатен Wi-Fi в стаите и общите части на ХОТЕЛА. Гостите приемат да използват този достъп до интернет честно и по подходящ начин. Предоставеният достъп до Интернет е предназначен за общо ползване, като достъп до световната мрежа, имейл, съобщения, социални медии, лек видео/музика/медия стрийминг. Той не е предназначен или идеално подходящ за поточно предаване на тежки медии, онлайн игри, обширни изтегляния/качвания. Достъпът до незаконна дейност или използването на нашата мрежа за незаконна дейност е забранен и ще бъде докладван на местните власти.

9.9. Безопасност, забрани и сигурност:

  • Строго е забранено носенето на запалими предмети, експлозиви, оръжия, токсични вещества, наркотици или привличане на проститутки в ХОТЕЛА.
  • Хазарт или други действия, които противоречат на добрите нрави или причиняват раздразнение, не са добре дошли.
  • Ние спазваме политика без партита в нашите стаи и апартаменти и неприемливи нива на шум или неадекватно поведение не се допускат в ХОТЕЛА. Неспазването на тази политика може да доведе до прекратяване на престоя на гостите без компенсация или възстановяване на сумата за остатъка от престоя.

9.11. Достъпност: ХОТЕЛЪТ разполага с 2 асансьора (по 1 във входовете на  хотела). Хотелът разполага с рампа за инвалидни колички.

9.12. Щети и загубено имущество: ние си запазваме правото да таксуваме водещия гост за всякакви щети, причинени по време на престоя Ви от който и да е член на страната по резервацията. Това включва счупвания, разливане, петна, повреди на мебели или приспособления и принадлежности. Всички случайни щети трябва да бъдат докладвани възможно най-скоро, за да се сведат до минимум щетите и свързаните с тях разходи. Загубените ключове за достъп ще изискват такса за замяна на ключа. Всяко изгубено имущество, ако бъде открито и намерено, оставено от гостите по време на престой, ще бъде задържано за период от 1 месец. Въпреки че ще положим всички усилия, за да обединим отново изгубените вещи със собствениците им, ние не поемаме отговорност при подмяната на изгубени предмети и насърчаваме гостите да се уверят, че разполагат с всичките си вещи, преди да напуснат. Може да предложим изпращане на изгубени артикули чрез реномирана услуга за доставка за сметка на госта.

 1. УКАЗАНИЯ И ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС

Спазваме всички разпоредби по отношение на пандемията на коронавирус. Тъй като тези правила може да се променят често, моля, спазвайте всички инструкции, дадени от персонала на хотела, докато сте в ХОТЕЛА. Отговорност на всеки гост е да получи актуална информация от съответните органи относно изискванията за пътуване до и престой в България.

ХОТЕЛЪТ си запазва правото да променя едностранно настоящите Общи условия, Условия за плащане и анулации, Правилата на хотела, структурата и съдържанието на уебсайта си и да прекрати достъпа до него по всяко време без задължение за предизвестие на Клиента. С правилата за безопасност и хигиена можете да се запознаете тук https://hoteliglika.com/safety/

ПРЕПОРЪКИ ЗА СЛУЖИТЕЛИ:

Преди да започнете работа, веднага след идването си на работа, е задължително да измиете ръцете си със сапун и вода.
• Носете защита за носа и устата, по възможност шлем и предпазни ръкавици (в зависимост от спецификата на работата), когато изпълнявате задълженията си.
• Пазете безопасно разстояние от събеседника и колегите (препоръчва се минимум 1,5 метра).
• Мийте ръцете си редовно и обилно със сапун и вода съгласно инструкциите и дезинфекцирайте ръцете си с дезинфектант с вирусоцидно или частично вирусоцидно действие. Дезинфекцията се препоръчва, когато няма възможност за измиване на ръцете.
• Когато кашляте или кихате, покрийте устата и носа си със сгъвката на лакътя или еднократна носна кърпа – хвърлете носната кърпа възможно най-бързо в кош за отпадъци и измийте ръцете си.
• Опитайте се да не докосвате лицето, особено устните, носа и очите.
• Поддържайте работните места чисти и хигиенични, особено след края на работния ден. Не забравяйте да дезинфекцирате контактни повърхности като телефонна слушалка, клавиатура и мишка, контактни ключове или бюра.
• Редовно (няколко пъти на ден) почиствайте общите части, с които гостите влизат в контакт, например дръжки на предните врати, перила, плотове, облегалки на столове, асансьори и др.

 

ПРЕПОРЪКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОМЕЩЕНИЯ ИЛИ КОНКРЕТНИ ЗОНИ В ОБЕКТА В СЛУЧАЙ НА ИЗЛАГАНЕ НА COVID-19

Следното трябва да се приложи за помещения или конкретни зони в случай на излагане на COVID-19:

• Всякакви повърхности, които се замърсяват с дихателни секрети или други телесни течности на болния (ите) човек, напр. тоалетни, мивки и вани трябва да се почистват редовно с и дезинфекцират с биоцид с вирусоцидно или частично вирусоцидно действие съгласно инструкциите за ползване от производителя

• На дезинфекция подлежат и всички контактни повърхности, напр. телефон, оборудване за дистанционно управление, дръжки на врати, бутони в асансьора и др., 

• Когато е възможно, използвайте само почистващи материали за еднократна употреба. Изхвърлете материали за почистване, направени от кърпи и абсорбиращи материали, напр. мопове и кърпи за бърсане. Когато е подходящо, ги дезинфекцирайте с разтвор на натриев хипохлорит с дезинфектант (биоцид) съгласно инструкциите на производителя, преди да ги използвате за други помещения.

• Текстилните изделия, бельото и дрехите трябва да се поставят в специални маркирани торби за пране и да се борави внимателно с тях, за да се предотврати вдигане на прах с последващо потенциално замърсяване на околните повърхности или хора. Трябва да се дадат инструкции за прането: изпиране с гореща вода (термодезинфекция) и перилен препарат (детергент) при температура на водата 90 °С за не по-малко от 20 минути;

• изпиране с хладка вода при температура 40-60°C с подходящи препарати с дезинфекциращо действие (биоциди), напр. такива, съдържащи натриев хипохлорит в подходяща концентрация (химио-термодезинфекция).

• Всички използвани предмети трябва да бъдат внимателно третирани по подходящ начин, за да се намали рискът от потенциално предаване. Предметите за еднократна употреба (кърпи за ръце, ръкавици, маски и др.) трябва да се поставят в контейнер с капак и да се изхвърлят в съответствие с плана за действие на обекта и националните разпоредби за управление на отпадъците.

• Обществените зони, за които  има данни, че дадено заразено лице да е минало или да е прекарало минимално време (коридори), не е необходимо да бъдат специално почиствани и дезинфекцирани.

• Обектът трябва да разполага с достатъчно дезинфектанти за ръце и повърхности.

• Всички стаи и общи части трябва да се проветряват ежедневно.

 

 

Всички резервирали през сайта получават

10% ОТСТЪПКА 

ОТСТЪПКА

в ресторант Поморие Бей

НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА Е ПРИ НАС!

web2021

РЕЗЕРВИРАЙ ПРЕЗ САЙТА. 10% ОТСТЪПКА С

ПРОМОКОД

ОТСТЪПКА
Предпочитания за поверителност
Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки.